Home Digitalni život Honor 70: Is It Worth the Hype?

Honor 70: Is It Worth the Hype?



Honor 70: Is It Worth the Hype?

Honor je i dalje lider na tržištu, proizvodeći telefone srednjeg dometa po pristupačnoj ceni. Novi Honor 70 je najnovije izdanje pametnih telefona kompanije. Ljudi su u strahopoštovanju zbog ovog fantastičnog dogovora zbog njegovih specifikacija, ali cena proizvoda neće razbiti vašu banku.


Ali pitanje je, da li je ovaj telefon vredan svih hipe? Dakle, detaljnije ćemo vam pogledati karakteristike ove stavke i šta sve može da ponudi svima koji traže pristupačan, ali kvalitetan telefon za svakodnevnu upotrebu.


 

Ključne funkcije


Prikazivanje


Ako kupite HONOR 70, najverovatnije ćete prvo pogledati displej. Ovaj proizvod takođe ima dobru karakteristiku, sa dizajnom sa krivom ivicom koji podseća na najukusnije slušalice velikih brendova. Ovaj tip će učiniti da se osećate spokojno sa telefonom svaki put kada ga koristite.


Rezolucija ekrana je oko 1080 x 2400, što je čini privlačnijom za korišćenje. Pored toga, ekran je tehnički napredan, sa oko 6,67 inča, što vam omogućava da udobno gledate video zapise i filmove, a ako ste gejmer, ovaj ekran će vas zainteresovati. Ivica ovog tipa takođe nije toliko edgy, i imaćete osećaj da plaćate manje za dobar telefon.


Kamere


Kamera na Honor 70 je njeno prodajno mesto, zahvaljujući uvođenju IMX800, Sony senzora kamere. Ima senzor od 54MP, a ako uživate u fotografisanju, ovaj proizvod je must have za vašu kolekciju.


Ovaj novi senzor omogućava više svetlosti u kameru, što rezultira svetlijim fotografijama nego inače. Slike su živahne, smele i šarene, naročito u dobro osvetljenim postavkama ali i pri slabom svetlu. Dakle, čak i kada se koristi noću, primetićete razliku u odnosu na prethodnu verziju, kao što je Honor 50. Takođe ima treću dubinsku kameru sa približno 2MP. Nema viši faktor zumiranja, ali je i dalje dobra opklada.


Honor 70: Is It Worth the Hype?

 

 



Performanse i specifikacije


Proizvod ima Snapdragon 788G Plus procesor, koji je dobar procesor za telefon srednjeg dometa. Ovaj telefon se brzo kreće, a imati bolji čipset kao što je ovaj je dobra stvar, naročito ako ne želite da potrošite više na vrhunske jedinice na tržištu.


Zahvaljujući unapređenom procesoru, telefon ne zaostaje i ima malo grešaka. Telefon ima 8GB RAM-a i 128GB ili 256GB skladišnog prostora, pa ako želite obimnije skladište, možete uzeti ovaj i napraviti od njega vaš svakodnevni telefon. Osim toga, pošto se radi o 5G telefonu, nećete imati problema da se povežete sa ovom mrežom gde god da je kompatibilan.


Trajanje baterije


Pored specifikacija telefona, korisnici traže telefon sa dobrim trajanjem baterije, a Honor 70 je dobra opcija. Ima veliki kapacitet baterije proporcionalan velikom ekranu i brzom procesoru. Ima bateriju kapaciteta 4.800mAh koja može da obezbedi sate neprekidnog korišćenja. 


Ako ste težinski korisnik, ovo nije dvodnevni telefon za vas, ali ako upućujete jednostavne pozive i poruke na uređaju, možete mu produžiti život na dane. Brzina brzog punjenja je 66W, što je adekvatno, i očekujte da ćete imati potpuno napunjen telefon za 40 minuta do sat vremena. Plus, ne nudi bežično punjenje, nešto normalno sa ovim telefonom srednjeg dometa za svoju cenu. 


Cene


Tokom svog zimskog festivala, ovaj proizvod košta AED 1849 sada na svom zvaničnom sajtu, što je fer cena koja se tiče njegovih sjajnih karakteristika. Štaviše, što je veće skladište koje možete da dobijete, ovaj telefon može da bude skuplji. Na primer, 256GB skladišnog prostora može da košta AED 1999. Međutim, s obzirom na njene specifikacije, to može biti dobra kupovina.


The Final Takeaway


Ako želite dobar telefon srednjeg dometa koji je takođe pristupačan i pouzdan, Honor 70 je značajna investicija. Ima bolje specifikacije od prethodnih Honor telefona i poboljšan dizajn i trajanje baterije.


This article is from the network, does not represent the position of this station. Please indicate the origin of reprint
TOP